Theorielessen

Voor je een TTT of praktijkexamen kunt doen moet je voor de theorie geslaagd zijn. Je ontvangt dan een theoriecertificaat dat 1.5 jaar geldig is. Binnen deze periode dien je je praktijkexamen te halen.

Vanwege afnemende belangstelling in combinatie met groeiend online aanbod vervallen de theorielessen die wekelijks aan huis werden gegeven. Voor online theorielessen kun je gebruik maken van 123-theorie.com of theorietoppers.nl.

Desondanks zijn er verschillende mogelijkheden om je de theorie eigen te maken; Online zijn goede theoriecursussen te volgen en ook worden er dagcursussen aangeboden bij regionale verkeersscholen.

Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag op weg.

THEORIE-EXAMEN

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Dit zijn samen 65 vragen.

Om het theorie-examen te kunnen doen moet je naar een examencentrum van het CBR. Arnhem, Enschede en Deventer zijn de dichtstbijzijnde locaties vanuit de Achterhoek.

Opgeven voor het theorie-examen kun je zelf doen via de website van het CBR, maar dit kunnen wij ook voor je doen. De link naar de website van het CBR vind je onderaan deze pagina.

Theorie aanvragen